maanantai 16. helmikuuta 2009

Houkutuksia...

Heissuliveissuli vaan kaikki:-)Meillä on siis pieni tytön tyllerö, tai pieni ja pieni (4,5 kiloinen oli, samaa kaliiberia kuin veljensäkin), mutta ainakin pienempi kuin muut perheenjäsenet...erinäisten kommervenkkien jälkeen elämä alkaa näyttää siltä, että voisi joskus päästä vaikka liigailemaankin.Mutta minä vähän houkuttelisin itselleni seuraa tänne . Oliskoos ketään lähtijöitä vaikka tuolloin sunnuntaina 8.3? Silloin lauantainahan on muuten MLL:n järjestämät Kestokipinät Seukulla. Eli kestovaippoja, kantoliinoja ja vähän muutakin häröilyä. Liigalaiset voisivat vaikka kokoontua siellä puffetissa, sopisiko? Minä ja Outi kun ollaan ainakin siellä hommissa ja toisaalta yleensä iltapäivän puolella on jo aika väljää, voisi vaikka ehtiä kudoskelemaan jotakin...

3 kommenttia:

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Onnea onnea pienen prinsessan äidille, isälle ja isoveljille! Mukava kuulla sinusta ja kovasti ollaan teitä, sinua ja Outia tapaamisiin kaivattu.

Vai tälläisiä houkutuksia täällä tarjoilet... pitänee hieman kalenteria (ja lompakkoa) katsastaa messujen suhteen.

Se neulonta seukulla Kestokipinöiden aikaan kuullostaa ainakin minusta hyvältä idealta. Ensi lauantaina onkin taas liigatapaaminen, kuullostellaan siellä muiden mielipiteitä ja palataan asiaan!

Hyviä vointeja teille sinne vaaleanpunaiseen vauvantuoksuun! :)

Helmis kirjoitti...

Onnittelut täältäkin koko prinsessaperheelle :)!!

Houkutuksista ja muista asioista voidaan palata asiaan, valitettavasti ensi lauantain Liiga peruuntuu - tai ainakin siirtyy, sillä KUppilaan ei pääse.

Laitan vielä uuden postauksen asiastA.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea,onnea koko perheelle ja taputuksia pikkuiselle toivottelee famu.