tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tulevaa

Kiitos kaikille mahdottoman hyvästä seurasta viime lauantaina 18.4.!
Meitä olikin mukavankokoinen porukka paikalla.

Tässä vähän tulevia asioita tiedoksi:


Ensi kerralla, 9.5. olisi tarkoitus koota etiopianutut pinoon ja kasata niistä postilähetys Etiopiaan. Nuttujen lisäksi saattaa pakettiin mahtua jotain pientä sukkaa ja/tai myssyä, joten niitäkin voi mukaan ottaa. Täytyy sitten miettiä, kuinka suuri paketti kannattaa kasata.

(Omat 5 valmista nuttuani painavat yhteensä vähän yli 370 g.)

Sovitaan sitten postituksesta ja postikulujen jakamisesta, kun nähdään, minkäkokoinen paketti saadaan aikaan vai laitetaanko useampi paketti.Toukokuun tapaamiset (9.5. ja 23.5.) pidetään vielä Kuppilassa.
Siirtyminen Kesälaitumille tapahtuu, kunhan kuulemme, mitä Vanhan Mummulan kesäkuvioihin kuuluu. Sinne olisi vallan mukavaa päästä neulomaan, kuten viime kesänäkin.

Kuppilan omistajan kanssa juttelin tänään mahdollisuudesta pitää Tupperi-esittelyn jonain kertana. Joko voimme ehkä jatkaa lauantaina vähän pidempään tai sopia ihan erillisen esittelyajan. Kommentoikaa, oletteko kiinnostuneita esittelystä ylipäätään ja ehdotelkaa sopivia aikoja! Tästä varmaan ensi kerralla juttelemme lisää.


Kesäkuun puolella on neulontaa la 6.6., jolloin voimme tehdä vielä viime hetken viilauksia KIP-päivää varten.


KIP-päivä on 13.6. 2009.
KIP = Knitting In Public = kansainvälinen julkineulomispäivä. Silloin neulojat kokoontuvat puistoihin ja toreille neulomaan ja virkkaamaan muiden iloksi ja ihmetykseksi.

KIP-nettisivut *klik*

Viime vuonna meillä oli KIP-päivänä mm. pienimuotoiset arpajaiset ja paikalle osuneilla oli mahdollisuus kokeilla kaulahuivin neulomista. Tehkääpä ehdotuksia tai miettikää jo seuraavaksi kerraksi hyviä tempauksia!

Lankaliiga sai alkunsa viimevuotisen KIP-päivän järjestelyistä, joten vietämme siis oikeastaan Liigan 1-vuotisjuhlaa silloin :).

Ei kommentteja: