sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Postia Etiopiasta!


Silmukatti nappasi paljon puhuvan kuvan eilisessä tapaamisessa. Meitä olikin ilahduttava joukko paikalla kesän hiljaisemman elon jälkeen.
Katjan lähettämä ensimmäinen yhteinen nuttupakettimme oli käväissyt Bukarestissa (?), mutta päätynyt kuitenkin sittemmin oikeaan osoitteeseen Etiopiaan. Kiitoskirje sen kertoi ja nythän meillä on jo uusi nuttuerä neuloutumassa.
Laitoin sivupalkkiin tiedot tänhetkisestä nuttumäärästä. Kertokaa, jos/kun saatte nuttuja valmiiksi, niin lisään tiedot tuonna sivuun ja olemme näin ajan tasalla siitä, milloin on aika postittaa seuraava erä. Nuttuja on nyt valmiina tietämäni mukaan 8 ja kilon painoiseen postipakettiin niitä taisi viimeksi mahtua n. 13-14 kpl.
Vaikka nuttuja Etiopiaan meneekin vähän joka puolelta Suomea, ei tarve ole suinkaan vähentynyt. Kuulemma vauvoja syntyy n. 2000 vuodessa! On siinä nutuille tilausta, vai mitä?
Toki on mahdollista tehdä joskus vastaavia nuttuja muihinkin kohteisiin, joten ollaanpas kuulolla, missä päin maailmaa vastaaville nutuille on tarvetta.
Syyskauden seuraavia tapaamisiakin jo kaavailimme, ne näkyvät myös tuolla jossakin sivupalkissa. Muutokset ovat toki mahdollisia, joten seuratkaa blogia :).
Kiitos kaikille paikalla olleille hyvästä seurasta ja tapaamisiin taas!!
(naputteli Helmis)

9 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Oho, taas mä onnistuin missaamaan tapaamisen. Noh, josko mä sit ens kerralla muistaisin :)

famu kirjoitti...

Mulla on kymmenkunta nuttua saatuna tekijöiltä.Pieni väärinymmärrys ohjeen tulkinnassa aiheuttaa sen,että joudun tekemään nuttuihin pienen (purku-)korjauksen.

Helmis kirjoitti...

Talutin: No pikku hiljaa palaillaan muutkin maisemiin :). Näkymisiin!

Famu: Ajattelinkin, että lisään ne sinun nutut sitten, kun korjaus on tehty :). Koska meillä on jo ainakin 8 nuttua, riittää ens hätään vaikka 5-6 nutunkin korjaus.. Ja voi olla, että valmiita nuttuja on muillakin tehtynä.

marja kirjoitti...

Kiitos taas kaikille ihanan piristävästä seurasta!!:)

Mulla ois vielä yksi nuttu puikoilla!Tennesseen jämistä tällä kertaa!

Voitasko vähän jakaa tuota nutunkorjaushommaa?!Ettei Famun tarviis urakoida yksin:)Mä voisin kans muutaman korjata,vaikka ensi tapaamisessa!

Helmis kirjoitti...

Marja; Kiitos samoin!
Hyvä ehdotus nuttujen suhteen, meillä olikin Famun kanssa vähän puhetta, että votais korjata niitä nuttuja vaikka porukalla.
Jospa ens kerralla?

Helmis kirjoitti...

yksi valmis nuttu lisää Helmikseltä.

- Famun saamia nuttuja voitais tosiaan porukalla vähän fiksata!
Otatko Famu nutut lauantaina mukaan, niin katsotaan, mitä nille tehdään?

famu kirjoitti...

Enpä pääse taaskaan mukaan 19.9.On perunkirjoitusmatka Helsinkiin juuri lauantaina.Mukavia neulojaisia teille,jotka mukaan pääsette.

marja kirjoitti...

Täälläkin olis yksi nuttu valmiina,Tennesseestä,painoa 100 g.
Huominen Lankaliiga on osaltani vaakalaudalla..tulen jos suinkin pääsen.

ammax kirjoitti...

Te ootte ahkeria!