perjantai 27. marraskuuta 2009

Kutsuvaa kulkusten kilinää ja puikkojen helinää

Lankaliigan iloista pikkujoulua juhlitaan lauantaina 5.12 klo 12 alkaen Silmukatilla!
Luvassa kulkusten kilinää, puikkojen helinää ja jouluista tunnelmaa.

Pikkujouluohjelmaa:
- lankavaihtajaiset. Onko sinunkin lankakätköissä keriä ja vyyhtejä jotka eivät puhu sinulle? Ota ne mukaasi, pikkujouluissa niille saattaa löytyä ymmärtävä ja innostuva ystävä!
- Korvatunturin neulojatonttu käy jakamassa n. 10 euron vapaaehtoiset pikkujoulupaketit
- Kahvia, teetä, joulutorttuja ja jotain pikkusuolaista tarjolla emännän toimesta. Halutessasi voit tuoda tarjolle piparia, suklaata, glögiä tms.
- yllätysohjelmaa...?

Kaikki lankaliigalaiset (kuten myös uudetkin jäsenet) ovat lämpimästi tervetulleita! Ennakkoilmoittautua voi tänne kommenttilaatikkoon, ei ole pakollista mutta suotavaa. :)
Silmukatin osoitetta voi kysäistä vaikka meilillä silmukatti@luukku.com. Myös kimppakyyti Vammalan keskustasta järjestyy jos tarvetta.

Kutsujana Silmukatti

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Huhuu, mitäs te kaikki oikein puuhailette:-) Alkaa näyttää siltä, että selviän edes lauantaiksi tästä kaameasta taudista ja pääsen pikkujouluilemaan...voin poimia kyytiläisiä matkanvarrelta jos on tarve.

Helmis kirjoitti...

Mulla on lauantain suhteen ongelma.
Osa perheestä lähtee turnaukseen ja ensin näytti siltä, että mun pitää lähteä mukaan huoltojoukkoihin. Täl hetkellä näyttäis, ettei tarvitse lähteä mukaan, mutta seuraavaks pitää kehittää jotain näille kotiinjääville.
Asia siis vähän vaiheessa vielä, mut eiköhän tää järjesty.
Tekis pienet pikkujoulut ihan hyvää.

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Helmis, onko pikkuneiti kotiin jäävien joukossa? Meidän neiti kovasti kyseli tuleeko hänkin meille... Olen periaatteessa järkännyt talon tyhjäksi enkä luvannut K:lle vielä mitään - mutta tytöillä varmasti leikit sujuis sen aikaa. Jotta kerää pesue kasaan ja ota mukaan!

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Väliaikatietoja: Nyt näyttäis että ainakin Katja, Helmis, Helvi ja P. olisivat tulossa.
Lisää mahtuu, mukaan vaan rohkeasti!

marja kirjoitti...

Heippa!Jäi nyt viime tippaan tää...Mulla taitaa jäädä väliin pikkujoulut.Lasten menot menee taas omien edelle :(Hauskoja pippaloita teille!

famu kirjoitti...

Hei Silmukatti! Raskas ja huolekas elämäntilanteeni on vienyt voimat.En voi enkä oikein pystyisikään lähtemään kotiseinien ulkopuolelle.Kiitos kuitenkin kutsusta ja mukavaa pikkujoulua ja sitten isoakin joulua teille kaikille."Hengessä mukana"-terveisin famu.