keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Uusi koti

Näin mukavassa nurkkauksessa Lankaliiga saa tästä lähtien kokoontua liigailemaan.

Kiitos Silmukatille avajaiskaffeista, -kaakusta ja -lankatarjouksista! Sekä tietysti suurkiitos kutsusta siirtyä näin ihanaan paikkaan neulomaan ja virkkaamaan.
Ensi lauantaina 23.1. taas!

Neulomisiin!

6 kommenttia:

famu kirjoitti...

Juuri kotiuduin liigasta.Kiitos Simukatti mukavasta paikasta ja hyvistä kahveista. Meitä olikin iso joukko nyt mukana.- Tiedoksi vain saatan,että minulla on kolme nuttua valmiina Etiopian postitukseen

Ixu kirjoitti...

Minäkin jätin yhden nutun Silmukatille :) Kiitos mukavasta seurasta itseni ja Einin puolesta!

Helmis kirjoitti...

Hauska tietää, että liigaa oli runsaasti paikalla. Harmillisesti en tänään itse päässyt ja turnausaikataulu näyttää nyt muutenkin menevät liigatapaamisten kanssa päällekkäin. Hmpf.

Famulle kiitos tiedosta, ajattelinkin tässä lähiaikoina kysellä nuttutilannetta! Itse sain juuri eilen yhden nutun korjatuksi ja yksi omakin on puikoilla. Otetaan lukua ja laitetaan paketti postiin, kunhan se kilon paketti täyttyy!

Katja kirjoitti...

Kiitos viimeisestä todellakin, oli taas niin ihanaa!

Hipheijaa, mulla onkin nyt rukki. Eilen puhuin papalleni asiasta ja tänään Herra 86v kurvasi pihaan rukin kanssa:-) Autotallissa odottelee, saapi nähdä mitä tästä nyt sitten taas seuraa. Porttiteoria johtaa seuraavaksi omaan lammastarhaan...

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Katja, epistä. Sullakin on jo. *kade*
Ja jos Helmis tuntuu että olet missannut jotain, tiedoksi että Talutin kävi lauantaina tartuttamassa meihin kehräyskuumeen. Se on menoa nyt!

Ja eräs meidän puheissa ollut kurssisuunnitelmakin ehkä eteni askeleen...

Kikka kirjoitti...

Moi!

olisin lauantaina tulossa neulomaan kanssanne ,olenko ymmärtänyt oikein että mukaan on kaikki tervetulleita ?? Onko tarjolla muutakin kuin kahvia ?? osaan varautua "eväillä" jos ei !! Ymmärrän toki ettei kaikkea voi olla tarjolla !!
Kiitos !