lauantai 27. marraskuuta 2010

Liigan pikkujoulu

Tänään pieni mukava porukka kokoontui taas neulomaan, kiitos kaikille läsnäolijoille hyvästä seurasta! Kiitos myös puodinpitäjälle, että taas kerran saimme kotoisasti kutoa ja rupatella puodissa! Vielä oikein tosi isot kiitokset kaikille teille, jotka tämänpäiväiseen ja moniin aiempiinkin liigatapaamisiin olette erilaisia herkkuja leiponeet tai muuten tuoneet!

Laitoin parille uudelle (?) liigalaiselle kutsut äsken, tervetuloa mukaan yhteiseen blogiimme! Tännehän saa sitten ihan vapaasti runoilla kaikenlaista.

Ensi kerralla vietetään Lankaliigan pikkujoulua ja sovimme jo, että mukana voi tuoda pikkujoulupaketin, arvoltaan n. 10-12 e.
Anu lupasi leipoa meille jotain suussasulavan kuuloista, johon muistaakseni liittyi ainakin glögi, liivatteet ja piparinmuruset... nam!
Jos keksitte muuta hauskaa pikkujoulumaista ohjelmaa tms., ehdottakaa vaikka tänne blogiin.

Puodinpitäjän kanssa sitten varmaan sovitaan ensi vuoden tapaamisista, mutta pikkujoulujen jälkeen seuraa pieni joulutauko.
Ainiin, ja Outi lupasi tuoda jonkun ihqusöpön vihon, jota voimme pitää ns. vieraskirjana. Siihen voidaan tapaamisissa kirjata paikallaolleet. Saadaan hienot tilastot nääs.

Ensi kertaan ja neulomisiin!!

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Harmittaa hiukkasen kun en päässyt mukaan, mutta lieni parempi nukkua flunssan taakkaa pienemmäksi kun viimeviikon olin puolikuntoisena töissä aamuvuorossa.

Pikkujouluihin kyllä tulen ja voinen varmaan leipoa jotakin viljatonta :)

famu kirjoitti...

Hyvää pikkujoulua toivottelen teille mukaan pääseville.Itse parantelen flunssaa kotona.