torstai 20. marraskuuta 2008

Tulossa ollaan sittenkin:-)

Loppujenlopuksi kävikin siis niin, että ensin Hesan viikonlopun reissuni kutistui päiväkäynniksi ja sitten katosi kokonaan...Sain hommat junailtua niin, ettei tarvitse tämän mahan kanssa ajella sinne ja takaisin, vaan asiat hoituvat muuten muiden toimesta. Ehkä en olekaan siis korvaamaton, hmm.

Parastahan tässä on se, että pääsen Kuppilaan lauantaina. Oujee...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun pääset!!

Huomisesta ekstraohjelmasta ei nyt tuu mitään ideaa mieleen. Viis minuuttia sitten pääsin vasta koneelle ja nyt on kyl idealaari ihan tyhjä. Jos vaan kattellaan, mitä keksitään :).
Vedetään henkeä ja neulotaan....

Tää loppuosa siis oikeastaan kommenttina tuohon ed. huhuiluuni, mutkun en nyt jaska / jaksa naputtaa kahta erillistä viestiä :).
Näkemisiin ja neulomisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että teidän tiedotuksenne toimii, toisin näyttää olevan tampereen ja hervannan laita. Oletteko muuten koskaan käyneet Marttilankadulla olevassa luomukahvilassa? Leivonnaiset ja palvelu on tosi hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei anonyymi!

Aloitimme kokoontumiset viime kesäkuussa ja itse asiassa koko kesän ajan neuloimme samaisen luomuyrittäjän kesäkahvilassa :). Kesäkahvila suljettiin ja ajattelimme vaihteen vuoksi kokoontua jonkun muun pikkukahvilan tiloissa.
Jatkossa ehkä siirrymme taas muualle, mutta selvyyden vuoksi tämän syksyn kokoontumiset on pidetty yhdessä ja samassa paikassa. Oudompikin löytää paikalle (toivottavasti), kun emme joka kerta vaihda paikkaa. Muuten voisimme vaikka kiertää noita paikkakunnan pieniä kahviloita vähän ahkeramminkin..

Kukkiva kaktus olisi varmaankin oikein hyvä ja kodikas kokoontumispaikka meille, joten pidetään sekin mielessä :).
Tervetuloa joskus mukaan!

Helmis