tiistai 2. joulukuuta 2008

Julisteesta

Ollut tekemättömien piiiiiiiitkällä listalla se uuden julkan luonti ja jossain tuolla alitajunnassa sekin jyllää kun tuli tämmöinen kysymys mieleeni. Että mitäs mieltä olette, laitetaanko julisteeseen maininta tästä blogista? Tai siis onko kellään mitään sitä vastaan?

Otan julisteita mukaan pikkujouluun, päätetään silloin myös seuraavat tapaamiset. Laitan julisteen myöhemmin tännekin ladattavaksi.

(Asiasta kolmanteen, on sitten mahdottoman hankala päivä tuo meidän pikkujoulupäivä. Olis jos jonkinlaista myyjäistä ja muuta menoa samaan aikaan. Meinasin jo täällä ehdotella että muutettais ajankohtaa vaikka perjantai-iltaan, mutta ei taida se meidän kahvila olla auki illalla...?)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Njaah, no kyllä kai tän blogin voi siinä julisteessa mainita.
Sitä paitsi sillä julisteella ei oo mikään kiire, kyllä sen ehtii sit myöhemminkin. Eihän tässä nyt minkään jäniksen selässä olla ainakaan Lankaliigan suhteen, vai mitä :). Mut ymmärrän kyllä, et siellä "oon luvannut tehdä"-listalla keikkumassa se voi viedä mielenrauhaa..

Tuosta ajankohdasta en ossoo sanoa. Vielä on onnannut pitää vapaana kyseinen ajankohta (kun yritän kulkea silmät ummessa joka paikassa, niin en tiedä, mitä kaikkee silläaikaa olis, hah) j se yks turnauskin peruuntui siltä päivältä.
Jos ehdotuksia on, niin voihan sitä siirtääkin, voi tosin olla vaikea löytää muutakaan aikaa... Jos ei sitten aikaisteta kellonaikaa - mut auttaako sekään?

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Mulla kun tosiaan pyörii nämä tiedotusasiat päässä 24/7, pyörii nämä harrastushommat siellä samassa sopassa. :)
Nyt minusta alkoi tuntua siltä että ois kuitenkin parempi jättää pois, ehkä tämä palvelee tiedotuskanavana just meitä jo mukana olevia. Kerrotaan osoite sitten niille jotka uskaltautuvat mukaan. Niinhän me silloin alkuun mietittiin omista blogeistakin.

Kyllä minullakin se vakkariaika on vielä vapaa (pidän kiinni kynsin ja hampain) mutta aattelin vaan kysäistä että jos muilla on esteitä niin voitas harkita aikaa uudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Öh, mää taas komppaan sua :).
Eli parempi sittenkin niin, että tämä on jo mukanaolevien (tai mukaan kuikuilevien) tiedotuskanava ja yhteystietoja tänne saa kuitenkin meidän blogien kautta, jos nyt ylipäätään on blogimaailmasta kiinnostunut.
Niin ja sitten, kun/jos mukaan porukkaan uskaltautuu, niin kyllä me tästä blogistakin sitten kerrotaan :). Juuh.

Katja kirjoitti...

Mulle käy kyllä tuo sovittu aika hyvin. Silloin olis tosiaan ainakin Tampere talon myyjäiset, mutta en kuitenkaan jaksa sinne lähteä möhköilemään mahan kanssa. Pikkujoulut käy lohdutuksesta:-)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle sopii lauantai,mutta perjantai-iltakin käy.Kysäisenpä tänään ohikulkiessani olisiko pe-ilta mitenkään mahdollinen.- Julisteasiassa olen samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa.