maanantai 15. joulukuuta 2008

Hassu olo...

Tulikos muille sellainen kummallisen hykerryttävä olo pikkujoulupaketista? Kauheasti pohdituttaa, että mitä langasta ollenkaan tekisi, nettiäkin on pitänyt kahlata ja huovutussuhteita miettiä...Saapi nähdä mitä tuosta syntyy, mutta ihanaahan noita lahjoja on saada. Varsinkin lankasellaisia. Kiitos siis vielä kerran kaikille.

Helmiksen hartioille painan sitten vastuun siitä, että jouduin ihan pakosta liittymään erääseenkin lankaklubiin kun siihen blogissa menit viittaamaan.

Voisikos muuten siitä meidän älyttömän hienosta julisteesta saada sellaistakin printattavaa versiota, jossa olisi vaikka 6 lappua yhdellä A4 -arkilla? Päivämäärät voisi pistää valmiiksi alle. Siis ikäänkuin muistilappuja mukaan otettavaksi, jos nyt joillekin sattuu käymään niin, että raskaus-, imetys- tai muu dementia vaivaa. Voisin printtailla ja tiputella muutaman kulkeissani.

3 kommenttia:

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Kiitos viimeisestä!
Juu, kyllä hykerryttää täälläkin pikkujoululahjukset. Ja harmittaa että jouluun on niin vähän aikaa - olis lahjalangoista vaan noin tsiljoona jouluista mekkoideaa sun muuta. No, tulee kai noita jouluja vielä toistekin.

Ja juu, saat Katja lappusia. Oli hieman minullakin ajatuksissa sellaiset julistetta tehdessä, mut kun en kerinnyt juuri silloin ja sitten se taas unohtu. Jahka pääsen taas taas iltavuoroon, laittelen niitä tänne.

Meinasin just postata niitä lupaamiani hyss-hyss-mittoja, naputtelenkin ne nyt tänne piiloon:
Eli vitosen puikot, kaksinkertainen pirtin kehräämön hahtuva.
Itselläni on suht napakka käsiala ja mun hanskakoko on 7,5. Siihen sopiva tuli 36:lla silmukalla (eli 9 puikollaan).
Peukkuun 16 silmukkaa, luodessa pari enemmän jotka kavennan hetikohta pois.
Pituutta ennen huovutusta n. 32 cm = pesun jälkeen n. 5 cm lyhyempi. Peukun pituus ennen pesua n. 8-9 cm.
Ja 40 asteen tavispesu.
Ja jos samanmoista raitaa mielii, niin minulla oli 2 kerroksen raidat.
Ja itselle muistiin: muista ottaa kuvat ennen paketointia!!!

Helmis kirjoitti...

HIh, mulla myös semmoinen hauskasti hykerryttävä olo. Lahjalangoista on usein myöskin jotenkin "luvallisempi" neuloa jotain itselle :). Suunnittelen tässä neulovani sitä ihanan punaista pörrölankaa joulunpyhinä, kun ei oo muuta pikkupakkoneulomusta. Kiitos myöskin kaitaliinasta, se sopii just meidän olkkarin pöydälle. Tykkään kaitaliinoista, ne ei sotkeennu niin pahasti kuin semmoiset koko pöydän päälle vedettävät :D.

Haa, minen sitten ota mitään vastuuta mistään lankaklubijäsenyyksistä :).
Enkä tietenkään siitäkään, että *vink-vink* TS:ssä on Maijat ja Jannet tarjouksessa..... Että jos nyt joku liigakaveri hilpasee ostamaan neljä kerää ja saa viidennen ilmaiseksi ja kymmenennen ja viidennentoista ja ja ... niin mä en sitten tiedä siitä yhtään mitään!

Silmukatti; kiitos! Aloitinkin jo yhdet raidalliset. Niille saattaa kyllä käydä nyt hassusti, kun aloitin ihan hullun homman: Yhden joululahjan aloitin 5 min. sitten, vaikka juuri olin päättänyt, että mitään pipoa tai lapasia isompia en enää aloita. Mutta kun oli ihan pakko (viittaan tuohon Maijatarjoukseen....)

Huoh. Painun neulomaan tästä ja perhe saa pelkkiä nakkeja syödäkseen seuraavat päivät. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Silmukatti noista "hyshys"-mitoista.Ruskasävyinen,Sallasta kesällä ostamani hahtuva odottaa malttamattomana puikoille pääsyä.Se tapahtunee kuitenkin vasta joulun jälkeen.Tai mene ja tiedä häntä...