sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Vaihtelu virkistää!

Sehän meni hienosti! Siirryimme siis eilen neulomaan kantakuppilastamme Pyymäkeen Hopulle. Koolla oli 5 iloista neulojaa ja ihasteltavana monenlaista ihanaa lankaa. Tervetuloa liigaan myös Marja!!
Mulla ainakin oli tosi lystiä ja rentouttavaa - herkullisia baakelseja tietenkään unohtamatta :).

Ensi kerralla on myös vaihtelua tiedossa, siis kokoonnumme neulomaan Seukulle, jossa samaan aikaan MLL:n Kestokipinät.
Laitoin jo tuohon sivupalkkiin tiedon ensi kerrasta. Onpas muuten hyvä juttu, että meillä on tämä blogi tiedottamista ja äkkinäisiä muutoksia varten.
Neulomisiin taas!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos oikein hyvästä ja piristävästä seurasta:)!
...Heti sain joitain ideoita mietintämyssyyn:)

Kiva olis päästä tähän blogiin mukaan!Laitan s-postia vaikka Helmikselle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos infoista.Viime lauantaina hoitelin pieniä matkan päästä tulleita hiihtolomalaisia enkä siksi päässyt mukaan.Enpä tainnut edes ilmoitella esteestä.-Seukulle toivottavasti sitten...

Anonyymi kirjoitti...

Tiesinkin lomalaisista ja arvasin, ettet ole tulossa. Siksi en sen enempää hätistellyt vaikka paikka muuttuikin viime hetkessä. Ensi kerralla sitten!

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Heips!
Kivaa oli, kiitos seurasta!

Liiallinen työssä ahkerointi on taas aiheuttanut sen että olen unohtanut kaikki tärkeämmät asiat. Mielestäni oli jotain puhetta niistä lapuista viimeksi, mutten millään muista pitikö mun tehdä jotain uusia jo nyt? Siis tähän Seukun tapaamiseen liittyen?

Anonyymi kirjoitti...

ÖÖh.. tuota noin, taisi vain olla puhetta, että sitten kun joskus seuraavia lappuja tehdään, niin niihin sitten tän Lankaliigan osoite tulisi. Muuta mä en pinnistämälläkään nyt muista :).
Mut ens kerta onneks on jo ihan pian!

Ups.
Nyt juuri tuli mieleen, että pitäisi varmaan ilmoitella sinne Kuppilaan, ettei me olla menossa sinne ens kerralla.
Ja muuten sit seuraavalla kerralla voitais taas katsoa kalenterista ne tulevat kerrat, kun siinä on sit pääsiäistä sun muuta eli vaikuttaako ne meidän tapaamisiin jotenkin.
Pitäis varmaan oikein kaivaa kalenteri esille ja katsoa sieltä maaliskuu. En oo oikein vielä tajunnut, että helmikuu jo loppuu.