maanantai 11. toukokuuta 2009

HuOMiOO!!

Kävin tänään kyselemässä meill kesäneulomispaikkaa. Kuulostaa VARSIN lupaavalta, käykääs vaikka katsomassa tätä paikkaa! Kantsii kyllä mennä ihan paikan päällekin!Just KIP-päivänä eli 13.6. naapurin Hakkaraisentalossa on hulinapäivä, jonka vuoksi meidän pitää ehkä vähän tarkistaa suunnitelmia.

Mitä mieltä ootte, KIPpailtaisko me sitten jo vaikka perjantaina, sunnuntaikin vois olla mahdollinen, mutta ei niin kovin hyvä päivä mulle.
Vai pidetäänkö voimassa tuo 13.6. ja mennään jonnekin muualle? Asia on nyt vielä auki, joten kertokaa ihan mieluusti, mitä mieltä ootte.Tänä vuonnahan KIPpiä vietetään myös seuraavana viikonloppuna, mutta se ei sitten käy mulle. Jatkossa kait KIP-päivä onkin siirtymässä tuohon jälkimmäiseen ajankohtaan.

Jatkossa siis mitä todennäköisimmin onnistuu meidän neulominen Tornissa, mutta just tuo 13.6. on kehno.

Ilmoittelen lisää, kunhan jotain kuuluu.

PS.
No juuri juttelin puhelimessa asiasta ja tällä hetkellä näyttää tuo meidän vakiaika lauantaina olevan muutenkin vähän kehno ajankohta Tornikahvilalle. Miettikääs, mikä päivä / aika meille ja teille sopisi vaihtoehdoksi!
Kommentteja, kiitos :).

7 kommenttia:

Rva Silmusolmu kirjoitti...

No voi itku.
Itte tykkäisin just tuona päivänä just tuolla - auttaisko jos muutetaan kellonaikaa?

Täytyy nyt ensin toipua tästä järkytyksestä ja ehkä sitten osais ehdottaa jotain muuta.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Minähän en ole sinne vielä mukaan toimertunut, vaikka monasti on hurskaissa aikomuksissa ollut... Mutta lauantai olisi kyllä minustakin aika ihanteellinen päivä. Arkipäivät ovat tämmöiselle "ulkomaalaiselle" mahdottomuus ainakin... Jos siis nyt joskus pääsisin mukaan ponnistautumaan! (Meillä se riippuu mm. autokuskista yms. muun perheen menoista myös.)

Helmis kirjoitti...

Silmukatti; no joo, mäkin kyllä vähän jouduin ottamaan lukua.
Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että juuri nuo kesälauantait on kiireisiä, koska kahvila toimii hakkaraisen talon puoli/virallisena muonituspaikkana, eli erilaiset ryhmät ovat jonkin verran varaamassa ruokailuja tms. sieltä.

Varalta mietin esim. perjantai-illansuuta. Ei se silti yhtä hyvä aika ole kuin tuo la.
Täytyy nyt miettiä mahdollisia muita paikkavaihtoehtojakin, vaikka mieluiten kyllä tornikahvilaan muuttaisin kesäajaksi minäkin.

Pappipuikoissa; Ajattelin kyllä sitäkin, että juuri lauantaina voisi ulkopaikkaisillakin olla mahdollisuus tulla mukaan..

No, eihän mitään vielä tarvitse päättää, kahvila on viikko sitten auennut ja toiminta on vasta käynnistymässä. Ollaan kuitenkin yhteyksissä ja haetaan yhteistä sopivaa ajankohtaa. Ajattelin nyt heti kertoa, missä mennään, josko jollekin tulisi hyviä ideoita mieleen. KIPpäivää nyt ainakin täytyy uudelleenmiettiä.

marja kirjoitti...

Mulle käy periaatteessa mikä vaan...Mun mukaan pääsyt riippuu hyvin pitkälti siitä,et onko mies kotona lapsia kattomassa.Nyt saattaa tulla jopa kuukauden tauko,et en pääse.13.6 toivon mukaan pääsen mukaan.
(Jos mies ei ole kotona,tulen sit kolmen lapsen kanssa ainakin piipahtamaan:)

Olen nyt näperrellyt arvontapalkintoja KIPpäivään.Että mukana olen,edes jollain tavalla:)

famu kirjoitti...

Kiitos Helmis,kun olet selvitellyt asiaa.Tornikahvila olis kyllä just hyvä paikka kesällä...ja ollaanhan mekin asiakkaita!!!- Kip-päivää voi minun puolestani siirtääkin,mutta 14.6 sunnuntaina olen muualle varattu.Jään odottelemaan lisäinfoa.

Katja kirjoitti...

No mutta ollaanhan me tosiaankin ihan maksavia asiakkaita, hyvät hyssykät...Mutta toisaalta tornihan on auki klo 17 saakka. Jos siirrettäisiin vaikka klo 14-16? Ehtisi ruokkia lapsoset ennen ja ehtisi vielä kauppaan sen jälkeen.

Mullahan on kriisi tuon KIPin kanssa, joten siirtäminen palvelisi itsekkäitä tarkoitusperiäni loistavasti:-) Mutta toisaalta, eikö KIPpiä voisi nivoa yhteen tuo Hakkaraisen tapahtuman kanssa?

Helmis kirjoitti...

No nyt vähän ootellaan :). Asia on kyl vireillä, käytiin Silmukatin kanssa yhdessä vähän kyselemässä. Eiköhän meille sijaa löydy :).