sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Tavattiin taaskin ja hommatarjous

Lauantaina koolla oli pieni porukka, mutta ainakin itselleni puikkoterapia oli todella tarpeeseen. Kiitos siis hyvästä seurasta ja hermolomasta vaatehuoneremontista...KIPistä haaveilimme ja teimme sekalaisia suunnitelmia, saapi nähdä mitä niistä tulee.

Ja sitten tuo otsikon toinen osa, eli hommia tyrkyttäisin. Tarvitsisin yhteen keräykseen pipoja ja kaulahuiveja, ja vaikka tumppujakin, 110-160 senttisille. Menevät Viroon. Eli jos joku kuluttaisi kauniin aurinkoisen kevätpäivän kutaisemalla paksun ja lämpimän pipon, niin olisin kovasti kiitollinen. Tarkemmat tiedot saa vaikka maililla, keräys on logistiikan vuoksi rajattu tietyn kokoiseksi, enkä viitsi ottaa riskiä, että se repeää käsistä:-)

Etiopian nututkin ovat muuten matkalla. Lähtö vähän viivästyi, kun en saanut niistä mielestäni hyvää kuvaa millään ja ajattelin, että kuvaan ne vielä uudestaan. Ja uudestaan. Sitten tajusin, että ehkä olisi syytä pistää asiat tärkeysjärjestykseen ja vain nakata ne nutut postiin.

3 kommenttia:

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Oho! Samaan aikaan kun juuri meilailtiin Helmiksen kanssa ja suunniteltiin jatkossa tapaamisten raportiontia niin eikös tänne ilmestynyt sellainen! Sitä saa mitä tilaa ja vieläpä ajatusta nopeammin :) Nyt kun joku ahkera vielä kutoisi niitä pipojakin yhtä vikkelään...

Mutta kiitos taas kivasta seurasta, oli tosiaan tarpeen minullekin!

Helmis kirjoitti...

Onpas tosiaan hauskaa lukea täältä tämmöinen rapo, kun siitä juuri oli puhetta :). Meidän ajatukset on näköjään luettu!
Kiitos muuten Katjalle nuttujen postittamisesta ja kiitokset myöskin postikulujen maksamisesta T:lle ja tietty kaikille nuttujen neulojille!

Mites nopeella aikataululla niitä pipoi pitäis tehdä?
Jos sais ensin pari melkeinvalmista tekelettä puikoilta notkumasta ja ärsyttämästä, niin sitten vois jonkun piponkin neuloa.

Katja kirjoitti...

Pari viikkoa on vielä pipojen tekoon aikaa, eli ei isoa kiirettä. KIP-päivänä matkaan Turun nurkkiin pipoineni:-)